Nemzetközi foci sport

Itt a bizonyíték: Messi is emberből van

A nyaralás alatt megkívánt egy sört.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Copa América után a Karib-térségben található mesés szépségű Antigua és Barbuda szigetére utazott pihenni családjával a Barcelona argentin zsenije, Lionel Messi. Az ötszörös aranylabdás klasszis próbál teljesen kikapcsolódni és lazítani, és aki azt hitte, hogy a legnagyobb sztárok még ilyenkor sem fogyasztanak alkoholt, az tévedett: Messi egy sörrel a kezében pózolt a tengerparton. Íme!

Európa Liga: íme a magyar csapatok új ellenfelei
Belehúzott a Fehérvár, dán együttessel játszhat a Loki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Proof that @leomessi is human after all. 🌴😉

433 (@433) által megosztott bejegyzés, Júl 18., 2019, időpont: 9:45 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: JOSE JORDAN / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!