Nemzetközi foci sport

Ibra öt betűvel adta a világ tudtára, ki is valójában

Zseniális poszt a mesterhármas után.

Megmutattuk a svéd ikon, Zlatan Ibrahimovic legújabb mestermunkáját, a városi rivális Los Angeles FC ellen elért tripláját. A saját nagyságát bőszen ecsetelő svéd óriás – aki 17 bajnokin lépett pályára ebben az évadban, 16 találatnál jár – a Twitter-csatornáján így kommentálta a történteket:

I AM LA!!!

Kétség sem férhet hozzá, ha futball, akkor valóban ő Los Angeles.

Kiemelt kép: Shaun Clark/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!