Nemzetközi foci

Eldőlt: középpályást igazol a Real Madrid

Megállapodtak a klub vezetői, már csak az a kérdés, ki érkezik.

Miközben a Real Madrid még egyetlen percet sem játszott a Kanadában eltöltött előszezon alatt, az utazás legfontosabb 90 percére már valószínűleg sor került, amikor is a klub három legfontosabb vezetője megtartotta találkozóját. A Ritz Carlton Hotel falai között Florentino Pérez, José Ángel Sánchez és Zinédine Zidane ült össze, hogy megbeszéljék az átigazolási időszak hátralévő teendőit – írja a penamadridista.hu.

Bombaigazolás túrhatja ki a Barcelona alapemberét
Junior Firpót nézték ki a katalánok a balhátvéd pozíciójába.

Zidane-t tájékoztatták, hogy bár nagy vágya Paul Pogba megszerzése, az szinte lehetetlen lesz ezen a nyáron, hiszen a Manchester United nem akarja eladni sztárjátékosát. Pogba továbbra is a francia edző első számú célpontja, de hacsak nem történik csoda, a középpályás nem fogja a habfehér mezt viselni a 2019-2020-as idényben.

A blancók hisznek abban, hogy Pogba minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy már idén nyáron a Real Madrid játékosa legyen, de ők nem fogják bátorítani, különösen úgy, hogy Christian Eriksen és Donny van de Beek még mindig elérhető alternatívák.

A három vezető egyetértett abban, hogy a középpályát meg kell erősíteni, hiszen jelenleg Toni Kroos, Casemiro, Fede Valverde és Luka Modric a lehetséges opciók a pályarész közepére.

Zidane nem akarja, hogy James Rodríguez a csapat tagja maradjon, ő átadólistán van, Dani Ceballos pedig bármikor az Arsenal vagy a Tottenham csapatába kerülhet kölcsönbe. Isco maradni akar, de a klub meghallgatja az érte érkező ajánlatokat. Zidane nem kezeli őt igazi középső középpályásként, ezért is akar annyira még egy igazolást.

Kiemelt kép: ANDREAS GEBERT / DPA

Olvasói sztorik