Nemzetközi foci sport

Az EL következő két körében is Felcsúton játszik a Fehérvár

Most kellett leadni a nyilatkozatot az UEFA-nak a harmadik fordulóról.

Székesfehérvár Önkormányzatának tájékoztatása alapján folyamatos, megfeszített munkavégzés folyik annak érdekében, hogy a stadionban lévő fertőzés eltávolításra kerüljön, azonban a Mol Fehérvár FC részére július 17-én megküldött hivatalos vizsgálati eredmények alapján az ivóvízhálózatban továbbra is kimutatható a „Pseudomonas aeruginosa” baktérium jelenléte – írja a klub hivatalos honlapja.

Mivel az UEFA részére július 19-én 12 óráig kell a klubnak nyilatkoznia, hogy továbbjutás esetén hol rendezi az Európa Liga 3. selejtezőkörét, így – tekintettel a fennálló helyzetre – a Pancho Aréna kerül megjelölésre hazai pályaként az érintett fordulóra annak érdekében, hogy kizárhassanak minden lehetséges rendezési- és egészségügyi kockázatot.

A Vidi a következő körben a liechtensteini FC Vaduzzal találkozik, előbb Felcsúton (július 25-én 20 órakor), majd idegenben (augusztus 1.).

Kiemelt kép: molfehervarfc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!