Nemzetközi foci

Viníciust és Rodrygót is a Castillába nevezi a Real Madrid?

Csupán adminisztrációs okok miatt.

Mint ismert, a Real Madrid júniusban mutatta be legújabb brazil sztárját, a mindössze 18 éves Rodrygót, aki a Santosból érkezett 45 millió euróért.

Hiába a magas vételár, a spanyol AS beszámolója szerint könnyen előfordulhat, hogy a fiatal támadó nem a Real első csapatában, hanem a Castillában kezdi meg az új idényt. Természetesen nem a brazil képességeivel vagy tudásával van probléma, ugyanis az EU-n kívüli játékosok száma miatt az is megeshet, hogy Rodrygo mellett a már felnőttek között bizonyító Vinícius Juniort is a Castillába nevezi hivatalosan a “királyi” gárda.

Neymar klubot vált, de nem a Barcába megy?
Az édesapja állítólag a Juventus sportigazgatójával találkozik csütörtökön.

Ragyogóan taktikázik a Real, mert ennek ellenére mindkét játékos ugyanúgy játszhat az első csapatban is: Rodrygo ugyanis utánpótláskorú labdarúgó, így korlátozás nélkül átjárhat a két csapat között. Viníciusnál más a helyzet, tíz pályára lépés után véglegesen a felnőtt keretbe kerül hivatalosan is, de ez pedig azért nem okoz majd gondot, mert annyi idő alatt Casemiro és Federico Valverde is megkapja a spanyol állampolgárságot.

Kiemelt kép: A. WARE / NURPHOTO

Olvasói sztorik