Nemzetközi foci sport

Megbolondította a Bayern-védelmet a tizennyolc éves arsenalos

A slusszpoén az angoloké volt.

Az Arsenal 2–1-re diadalmaskodott a Bayern München ellen az Egyesült Államok-beli Nemzetközi Bajnokok Kupájában, méghozzá varázslatos találattal.

A nyolcvannyolcadik percben Bukayo Saka szöglete jutott el Tyreece John-Juleshoz, aki a Calum Chambersszel való összjáték után hozta kihagyhatatlan helyzetbe Edward Nketiah-t. Gyorsan tegyük hozzá: az angol John-Jules 2001. február 14-én született, azaz 18 esztendős…

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!