Nemzetközi foci sport

A Tottenham védője orvosira érkezik az Atlético Madridhoz

A madridiak 22 millió eurót fizetnek Kieran Trippier játékjogáért.

Egybehangzó angol sajtóhírek szerint a Tottenham védője, Kieran Trippier orvosi vizsgálatra utazik az Atlético Madridhoz, miután két klub 22 millió eurós vételárban megállapodott a játékos átigazolásával kapcsolatban. 

De Ligt már orvosin a Juventusnál
Hamarosan hivatalosan is bejelenhetik a holland védőt.

A 28 éves, 16-szoros angol válogatott jobbhátvéd a tavalyi világbajnoki remeklése után visszafogottabb szezont produkált a Spursben, ám a spanyol klubnál a távozó Juanfran utódját látják benne. Az átigazolási hírekben mindig jól értesült újságíró, Fabrizio Romano szerint Trippier szerdán érkezik meg Madridba az orvosi vizsgálatokra. Ha a játékos átmegy a teszteken, akkor már csak a hivatalos bejelentés lesz hátra.

Kiemelt kép: Giuseppe Maffia / NurPhoto

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!