Nemzetközi foci sport

Kézzel szerzett gólt a lesen lévő játékos, a játékvezető mégis megadta

Elképesztő bírói baki.

Elképesztő bakiparádét rendezett a japán élvonalbeli Yokohama-Urawa bajnoki játékvezetője. A sípmester úgy adta meg a hazaiak második találatát, hogy a gólszerző játékos lesen állt, amikor kapta a labdát, ráadásul kézzel juttatta a kapuba a labdát. Az eset után kisebb balhé tört ki, de Matsuo bíró végül megadta a gólt. Az óriási tévedés a végeredményt nem befolyásolta, a Yokohama 3-1-re nyert.

Neymar hatalmasat rúgott a PSG-be
Hadüzenettel ér fel Párizsban, amit a brazil sztár mondott.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!