Nemzetközi foci sport

Nikolics lassan teljesen kikopik a Chicagóból

Németh gólpasszal járult hozzá a Kansas győzelméhez.

Két magyar érdekeltségű találkozót rendeztek az MLS hajnali fordulójában. Baráth Botond és Sallói Dániel kezdőként lépett pályára a Sporting Kansas Cityben, amely 3-0-ra nyert a Vancouver Whitecaps otthonában. Németh Krisztián a 71. percben szállt be csereként, majd a hosszabbítás perceiben egy gólpasszal járult hozzá az SKC sikeréhez.

Griezmann megérkezett Barcelonába és lazán dekázott is egyet
A francia támadó átesett az orvosi vizsgálatokon. 

Nikolics Nemanja zsinórban negyedszer maradt ki a Chicago Fire kezdőjéből. A magyar támadó a 75. percben, 1-1-es állásnál lépett pályára a Cincinnatti ellen, de a Chicago végül 2-1-es vereséget szenvedett.

Kiemelt kép: Sporting Kansas City, Twitter

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!