Nemzetközi foci sport

Mutatjuk a Griezmann-üzlet legnagyobb nyertesét

Öt éve engedte el, most huszonnégymillió eurót kaszál a Real Sociedad.

Bombaüzlet Antoine Griezmann barcelonai igazolása a Real Sociedadnak. A baszkok öt éve engedték el Madridba a francia támadót, és az akkor kapott harmincmillió euró mellett szerződésbe foglalták, hogy övék a továbbértékesítés húsz százaléka.

Mint ismert, a Barca elméletileg 120 millióért szerezte meg a futballistát – noha az Atlético ezt vitatja, és jóval több pénzt akar –, így 24 millió euró, azaz csaknem nyolcmilliárd forint a Sociedad számlájára vándorol. Ez több mint amennyit a baszkok erősítésre költenek ezen a nyáron…

Tegyük hozzá, Antoine Griezmann mindössze 14 esztendős volt, amikor az éles szemű megfigyelők lecsaptak rá San Sebastiánban (2005-öt írtunk), így a Sociedad joggal tarthat igényt a gigatranszfer egy részére.

Kiemelt kép: JAVIER SORIANO / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!