Nemzetközi foci sport

A Barca bejelentette Griezmann igazolását

Kivásárolták a madridi szerződéséből a francia világbajnokot.

Pénteken hivatalosan véget ért az egy éve tartó huzavona: az FC Barcelona bejelentette Antoine Griezmann igazolását. A francia világbajnok támadó 2024. június 30-ig írt alá, 800 millió eurós kivásárlási opció mellett.

Mint ismert, Griezmann már hetekkel ezelőtt bejelentette, öt idény után búcsút int az Atlético Madridnak. Az FCB türelmesen megvárta a hónap elejét, amíg a legutóbbi szezonban 15 bajnoki gólig jutó csatár kivásárlási ára 120 millió euróra csökken – ennyi pedig megért a katalánoknak.

A 28 éves játékos – aki a madridi időszaka előtt hosszú ideig állt a Real Sociedad alkalmazásában – már tavaly nyáron is közel állt ahhoz, hogy a Barcába kerüljön, ám az igazolás végül kútba esett.

Kiemelt kép: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!