Nemzetközi foci sport

Az Arsenal csapatkapitánya nem utazott el az edzőtáborba

Csütörtökön az Arsenal elutazott az Egyesült Államokba edzőtáborozni, azonban nem sikerült botránymentesre az indulás:

a csapatkapitány, Laurent Koscielny megtagadta az utazást.

Erről a londoni klub adott ki egy szűkszavú közleményt, amiben azt írták, csalódottak, mert a játékos megtagadta az egyértelmű utasításokat. Hozzátették: remélik, hogy meg tudják oldalni a problémát és nem kell további lépéseket tenniük.

A 33 éves francia védőt a hírek szerint a Bordeaux, a Rennes és a Lyon is szívesen leigazolná, Koscielny pedig már egy ideje azt szeretné, ha az Arsenalnál felbontanák a szerződését. A mostani megállapodása jövő nyárig szól.

Koscielny 2010-ben, a Lorient-től érkezett az Arsenalhoz, 353 mérkőzésen 27 gólja és 5 gólpassza volt. Két-két FA Kupát és Community Shieldet nyert a londoniakkal.

Nyitókép: Michael Regan/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!