Nemzetközi foci sport

Kiderült, ki a Barcelona két legszorgalmasabb játékosa

A nyaralás helyett hamarabb álltak edzésbe.

A spanyol bajnok Barcelonánál Jean-Clair Todibo és Ousmane Dembélé voltak az elsők, akik megérkeztek az előszezonra Katalóniába.

A csapat felkészülése hivatalosan csak július 14-én veszi kezdetét.

Az EuroBarça azt írja, egyes verziók szerint önszorgalomból, más források szerint a klub utasítására végeznek egyéni edzésmunkát a Ciutat Esportiva Joan Gamper edzőközpontban.

Ousmane Dembélé korábban inkább arról volt ismert, hogy lekési a tréningeket, most viszont a két legszorgalmasabb játékos közé került.

Hat játékosát passzolná el a nyáron a Real Madrid
A Marca szerint kétszázmillió eurós bevételt remél a klub.

Todibo és Dembélé voltak az elsők, akik megérkeztek az előszezonra Katalóniába. A felkészülés július 14-én veszi…

Közzétette: EuroBarça – 2019. július 9., kedd

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!