Nemzetközi foci sport

Tavaly eladta, most visszavásárolta a védőt a Manchester City

Angelino 2023-ig írt alá.

Az angol bajnok Manchester City a hivatalos oldalán jelentette be, hogy visszavásárolta a PSV Eindhoven csapatának tavaly 5 millió euróért eladott Angelinót. A 22 éves spanyol bal oldali védő játékjogáért most 12 millió eurót fizetett a City.

Peru 44 év után játszik újra döntőt a Copa Américán
Izgalmas, három gólt hozó elődöntőt játszottak.

Angelino tízévesen került a Manchester City akadémiájára, majd számos kölcsönben töltött év után vette meg a PSV, amelyben az előző idényben alapembernek számított, 43 tétmeccsen 12 gólpasszt osztott ki. Angelino 2023-ig írt alá az Etihadban.

Kiemelt kép: Ben STANSALL / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!