Nemzetközi foci sport

Kínában vállalt munkát Rafa Benítez

Carrasco és Hamsík csapatánál nevezték ki.

A Newcastle United csapatától távozó Rafa Benítez a kínai szuperligában szereplő Talien Jifang  vezetőedzője lett. A kínai klub hivatalos sajtótájékoztató keretében jelentette be a BL-győztes spanyol szakember érkezését.

Megveszi a Barca Kevin-Prince Boatenget?
A Sassuolo sportigazgatója szerint létrejön a furcsa üzlet.

Az 59 éves tréner korábban irányította a Real Madridot, a Napolit, az Intert, a Liverpoolt és a Valenciát is. Új állomáshelyén olyan sztárokkal dolgozhat együtt, mint a belga válogatott Yannick Carrasco, valamint a nápolyi ikon, Marek Hamsík.

Kiemelt kép: GLYN KIRK / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!