Nemzetközi foci sport

Gólkirályt igazolt a Sevilla

Luuk de Jong remek szezont zárt a PSV-ben.

A Sevilla hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette a PSV Eindhoven támadóját, Luuk de Jongot, aki 2023-ig szóló szerződést írt alá a spanyol klubbal. 

A Puskás Akadémiáé a nyár egyik legkülönlegesebb átigazolása
Ausztrál csatár érkezett Csehországból.

A 28 éves, 18-szoros holland válogatott csatár az előző idényben 28 bajnoki gólt szerzett, amivel gólkirályi címet nyert Hollandiában. A Sevilla 12.5 millió eurót fizetett De Jongért, aki korábban a Mönchengladbachban, és a Newcastle együttesében is szerepelt.

Kiemelt kép: Ben STANSALL / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!