Nemzetközi foci sport

Befutott a Paris Saint-Germain új karmestere

Pablo Sarabia öt évre írt alá.

Sevillából erősített a Paris Saint-Germain, amely ötéves megállapodást írt alá Pablo Sarabiával. A 27 esztendős spanyol támadó középpályás három szezont húzott le az andalúziaiaknál, korábban a Getafe és a Real Madrid alkalmazásában állt.

Sajtóhírek szerint a francia bajnok 18 millió eurót fizet a korábbi spanyol korosztályos válogatott játékosért, aki egészen fantasztikus idényen van túl: minden sorozat figyelembevételével 23 találatot és 17 gólpasszt jegyzett.

Kiemelt kép: FADEL SENNA / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!