Nemzetközi foci sport

A tökutolsó, kieső csapat „ékszerére” hajt a Bayern és a Milan

Emanuel Vignato átigazolási díjával aligha lesz gond.

A 2018–2019-es Serie A messze sereghajtó csapata, a 38 forduló során 17 pontot gyűjtő Chievo játékosáért versenyez a Bayern München és az AC Milan – értesült a calciomercato.com portál. A lap a „Chievo ékszerének, az egyik legnagyobb olasz reménységnek” nevezi a 18 éves, U18-válogatott Emanuel Vignatót, akinek aligha kell csapatával tartania a másodosztályba.

A középpályás állítólag több európai csapat figyelmét is felkeltette, közülük a két legkomolyabb érdeklődő a német bajnok Bayern és az olasz Milan. A lap szerint a németek némi előnyben vannak, de döntést még nem hozott a játékos, akiért klubja nyolcmillió eurót kér.

Kiemelt kép: Matteo Ciambelli/NurPhoto/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!