Nemzetközi foci sport

Részegen autót rongált a Real Madrid korábbi klasszisa

Wesley Sneijder nem bírt magával.

Karrierje csúcsán a Real Madridban és az Interben futballozott a 134-szeres holland válogatott Wesley Sneijder. A jelenleg Katarban szereplő 35 éves klasszis ezúttal nem a teljesítményével hívta fel magára a figyelmet, ugyanis szülővárosában, Utrechtben letartóztatták. A focista részegen megrongált egy parkoló autót, amelyen hatezer euró kár keletkezett, a térfigyelő kamerák pedig rögzítették is a történteket. Íme!

Griezmann megegyezett a Barcelonával?
A katalánok állítólag 126 millió eurót fizetnek a francia támadóért.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!