Nemzetközi foci sport

Klubrekordért igazolhat a Tottenham

Tanguy Ndombélé játékjogáért 65 millió fontot fizethet a Spurs.

A Sky Sports értesülései szerint a BL-döntős Tottenham klubrekordot 65 millió fontért szerződteti a Lyon középpályását, Tanguy Ndombélét

Felfoghatatlan összegű borravalót adott Ronaldo a görög hotelben
Rendkívül nagyvonalú volt a portugál világklasszis.

A 22 éves, négyszeres francia válogatott játékos tavaly nyáron 8 millió euróért érkezett a Lyonhoz, amely most közel tízszeres áron értékesítheti. Ndombélé a beszámolók alapján a következő napokban esik át az ilyenkor megszokott orvosi vizsgálatokon, és várhatóan ötéves kontraktust ír majd alá.

Kiemelt kép: Pascal GUYOT / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!