Nemzetközi foci sport

Spanyol élcsapat vinné a román Xavit

Cosmin Contra azt tanácsolja Ianis Haginak, hogy válassza a Sevillát.

Nem vitás, hogy Ianis Hagi igen sokat örökölt édesapja, Gheorghe Hagi tehetségéből. Az „öreg” annak idején játszott a Real Madridban, a Barcelonában és a Galatasarayban is, míg a fia a román élvonalban szereplő Viitorul futballistája. Könnyen lehet, hogy már nem sokáig…

Az U21-es Európa-bajnokságon is villogó „kis” Hagi – ahogy több helyen is olvasható: román Xavi – iránt a spanyol sajtó szerint élénken érdeklődik a Sevilla. A húsz éve Isztambulban született támadó középpályás már a román felnőtt válogatottban is bemutatkozott, és Cosmin Contra szövetségi kapitány azt tanácsolta neki, fogadja el a Sevilla ajánlatát.

Remélem, hogy hallgat rám, ugyanis meggyőződésem, hogy fekszik neki a LaLiga stílusa, vagyis a spanyol élvonalban is nagy dolgokra lenne képes

– magyarázta Contra, aki maga is játszott Spanyolországban (Alavés, Atlético Madrid, Getafe).

Kiemelt kép: Danilo Di Giovanni/Soccrates/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!