Nemzetközi foci

Már meg is van Dani Alves (régi-)új csapata?

A hírek szerint jelezte a Barcelonának, hogy szívesen visszatérne.

A Paris Saint-Germaintől elköszönő Dani Alves jövője az egyik fő téma a spanyol sajtóban: a lapok azonnal találgatni kezdték, vajon hol folytatja pályafutását a 36 éves brazil védő. A katalán RAC1 rádió jött elő a legfrissebb pletykával: a brazil visszatérne az FC Barcelonához.

A beszámoló szerint a játékos jelezte a klub felé, szívesen visszatérne korábbi sikerei helyszínére. Azonban a Barca állítólag nem kér a rutinos bekkből. Amennyiben változna ez a helyzet, az elég érdekes helyzetet teremthet: a Barca a hírek szerint már tárgyal a szintén PSG-s Neymar leigazolásáról, így akár két brazil válogatott klasszist szerezhet vissza francia riválisától.

Dani Alves 2008 és 2016 között hat bajnoki címet, négy Spanyol Kupát, négy Szuperkupát, három Bajnokok Ligáját, három UEFA Szuperkupát és három klubvilágbajnokságot nyert a katalán klub színeiben. Ezt követően az olasz Juventushoz került, ahol egyetlen szezonja alatt bajnok és kupagyőztes lett, majd alig egy évvel torinói bejelentése után szerződést bontott a klubbal, aztán aláírt a PSG-hez.

Kiemelt kép: Nelson Almeida/AFP

Olvasói sztorik