Nemzetközi foci sport

Nincsenek rá jelzők, mit jelent Hagi a román szurkolóknak

A pályán a fia, a stadionban Gheorghe volt a sztár.

Megmutattuk, milyen elképesztő húsz perccel ért véget az U21-es Európa-bajnokság angol–román mérkőzése (2–4), melyet követően már-már nyeregben érezheti magát Románia.

A cesenai összecsapáson is gólt szerzett Ianis Hagi, akinek édesapja a kilencvenes évek világklasszisa, a Real Madridban, a Barcelonában és a Galatasarayban szereplő Gheorghe Hagi is ott volt a helyszínen.

A show a hatgólos „őrület” után is folytatódott: látni kell, hogy hagyta el a stadiont a „Kárpátok Maradonája”.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!