Nemzetközi foci sport

15 millió euróért eladta szélsőjét a Juventus

Riccardo Orsolini a kölcsönjáték során meggyőzte a Bolognát.

Az olasz rekordbajnok Juventus hivatalos honlapján jelentette be, hogy eladta a csapat szélsőjét, Riccardo Orsolinit a Bolognának.

Az utánpótlás-válogatott játékost két éve vették meg a torinóiak az Ascolitól, ám az első csapatban egyetlen tétmeccset sem játszott: előbb az Atalantának, majd a Bolognának adták kölcsön.

Miután  a legutóbbi szezonban 37 meccsen 10 gólt lőtt Bolognában, a klub most érvényesítette opciós jogát, és 15 millió euróért végleg megszerezte a 22 éves labdarúgót. Az összeget három év alatt kapják meg a torinóiak.

Letarolta az internetet az Armani öltöny mellé stoplist húzó doktor
Szerencsére az olaszok továbbmentek, úgyhogy megcsodálhatjuk őt a női vébé folytatásában is.

Kiemelt kép: Emmanuele Ciancaglini/NurPhoto

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!