Nemzetközi foci sport

Cserejátékos tartotta versenyben a spanyolokat

Pablo Fornals góljával győzött az U21-es válogatott.

Az első játéknap két vesztese csapott össze az U21-es Európa-bajnokság A-csoportjában, vagyis az életben maradás volt a tét a spanyolok és a belgák számára.

Dani Olmo, a Dinamo Zagreb futballistája szerzett vezetést a hetedik percben, majd a belga Sebastiaan Bornauw egalizált. A döntetlen mindkét fél számára gyászos eredmény lett volna, és bár Belgium is közel járt a gólszerzéshez, a slusszpoén a spanyoloké lett.

Pablo Fornals, a Villarreal korábbi, a West Ham leendő játékosa vitte be a döntő csapást a 89. percben. A torna szabályai szerint a három csoportelső mellett a legjobb második jut be az Eb elődöntőjébe.

U21-es Európa-bajnokság, 2. forduló, A-csoport

Spanyolország–Belgium 2–1 (1–1)

Olaszország–Lengyelország 0–1 (0–1)

A győztes találat

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!