Nemzetközi foci

Elpasszolja létszám felettivé vált játékosait a Real Madrid

Lucas Vázquez és Brahim Díaz sem játszana sokat, könnyen máshol köthetnek ki.

Már jó néhány átigazolást véghezvitt a Real Madrid a nyáron, a klubnak el is kell adnia játékosokat. A Marca szerint érdeklődve várják az ajánlatokat Lucas Vázquez és Brahim Díaz kapcsán – írja a penamadridista.hu.

Korábban már felröppent a hír, hogy Isco eladási listán van, Marcelo pedig szabadon dönthet arról, hogy folytatni akarja-e a klubnál, most pedig Vázquezen a sor. A szurkolók kedvelik, Zidane számol vele, ám a klub nyitott az ajánlatokra.

Rodrygo és Eden Hazard érkezésével ugyanis a spanyol helyzete bonyolulttá vált a Realban, hiszen hátrébb csúszott Zidane listáján. Ennek ellenére nem szeretne távozni a Bernabéuból, próbál megoldást találni a helyzetre. Lucas még 2015-ben tért vissza Madridba, az ott töltött négy idény során pedig fontos játékossá nőtte ki magát, 182 mérkőzésen lépett pályára és 21 gólt szerzett.

Brahim Díaz esete teljesen más. A Madrid azt szeretné, ha a következő idényben legalább 40 mérkőzésen pályára lépne, de úgy tűnik, hogy a blancóknál ez nem lesz lehetséges. Zidane szerint a legjobb az lenne a fiatal spanyol számára, ha állandó játéklehetőséget kapva fejlődhetne egy másik csapatban. A Manchester City korábbi játékosa az előző idény utolsó mérkőzésein megmutatta, hogy képes a spanyol bajnokságban teljesíteni, de ezek olyan összecsapások voltak, amelyeknek már semmilyen tétje nem volt. A Madrid számol Brahimmal, végleges eladás az ő esetében szóba sem jöhet.

Kiemelt kép: Frank Hoermann / SVEN SIMON / SVEN SIMON / DPA

Olvasói sztorik