Nemzetközi foci sport

Újra felrobbantotta a netet a BL-döntőre befutó szőke bombázó

Bikinis képekkel sokkol a tengerpartról.

Bizonyára minden focirajongó emlékszik Kinsey Wolanskira, aki a testét alig-alig takaró ruhában befutott a pályára a Liverpool-Tottenham Bajnokok Ligája-döntőn. A finálé után rengeteget cikkeztek az orosz szőkeségről, aki a hirtelen jött hírnévnek köszönhetően már 3 millió Instagram-követővel rendelkezik. A bombázó ismét kedveskedett a rajongóinak, a portugál tengerpartról jelentkezett be vadító bikinis képekkel. Íme!

Van Dijk volt a Bajnokok Ligája-idény leggyorsabb játékosa
Nincsenek szavak a Liverpool védőjére.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🧜‍♀️🧜‍♀️🧜‍♀️

Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) által megosztott bejegyzés, Jún 13., 2019, időpont: 11:18 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Happiness is not about getting all that you want, its about enjoying all that you have ❤️

Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) által megosztott bejegyzés, Jún 14., 2019, időpont: 10:35 (PDT időzóna szerint)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!