Nemzetközi foci sport

Minden csapat példát vehetne a Roma fiataljairól

A Roma és a Milan fiataljai játszották a döntőt az olasz U15-ös bajnokságban, és a meccs végén a fővárosi klub játékosai ünnepelhettek, mivel 2-0-s győzelmet arattak.

A lefújás után a Milan-játékosok összetörten ücsörögtek a fűben, a győztes csapat tagjai pedig példát mutattak sportszerűségből, mert odamentek megvigasztalni a könnyeikkel küszködő milanosokat.

Le a kalappal a Roma fiataljai előtt, jó lenne több ilyen jelenetet látni a futballpályákon!

Kiemelt kép: Twitter

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!