Nemzetközi foci

Navas pórul járhat a túl nagy igényei miatt

A Real Madridhoz visszatérő Zinédine Zidane egyértelművé tette, hogy nála Thibaut Courtois lesz az első számú kapus, ami egyben üzenet is volt Keylor Navas felé, hogy ha nem akar a kispadon ücsörögni, érdemes új klubot keresnie.

Az As nevű spanyol lap azt írja, egyelőre egyetlen ajánlat sem érkezett a Realhoz a 32 éves Navasért, akit a téli átigazolási szezonban nagy erőkkel csábított az Arsenal.

Navas a madridi újság szerint azt szeretné, hogy a Real ingyen engedje el, és fizesse ki neki a szerződéséből hátralévő két év alapján kijáró tízmillió euró körüli összeget.

Ez azonban még nem minden, Navas ugyanis új klubjánál évi hétmillió eurós fizetésért szeretné vetődgetni a gólvonalon.

Ezt az összeget a Manchester United vagy a Paris Saint-Germain vígan ki tudna fizetni, de a MU továbbra is David de Geában bízik, a párizsiak pedig inkább a Milant ostromolják Gianluigi Donnarumma miatt.

A Porto és a Benfica is érdeklődik Navas iránt, de a fizetési igényeit egyik portugál klub sem tudná teljesíteni, úgyhogy könnyen lehet, hogy a kapus végül a Realnál marad, és be kell érnie néhány felkészülési és Király-kupa-meccsel.

Olvasói sztorik