Nemzetközi foci sport

Egy világsztár nem kapott meghívót Ramos álomesküvőjére

A hírek szerint megromlott a Real Madrid védője és Ronaldo kapcsolata.

Szinte hihetetlen, mekkora felhajtás mellett köti össze az életét a szépséges Pilar Rubio és Sergio Ramos. A szombati, sevillai eseményt élőben közvetíti számos spanyol oldal, arról pedig a Rangadó is beszámolt, milyen elképesztő feltételeket szabott a Real Madrid sztárja.

Ramosék esküvőjén egymillió euróért zenél az AC/DC, és a világ minden tájáról érkeznek a vendégek. Zinédine Zidane, David és Victoria Beckham, Gerard Piqué, Shakira, illetve a Real Madrid valamennyi klasszisa mellett csaknem ötszázan ünneplik az ifjú párt.

Sergio Ramos lagziján csak egyentetoválással lehet megjelenni
Döbbenetes feltételeket szabott a Real Madrid csapatkapitánya.

Nem kapott meghívót ugyanakkor Cristiano Ronaldo. Spanyol lapok szerint a csaknem egy évtizedet együtt futballozó sztárok viszonya annyira megromlott tavaly, hogy Ramos nem látta volna szívesen CR-t.

A kiemelt képen Ramos és az édesanyja. Fotó: Aitor Alcalde/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!