Nemzetközi foci sport

Három órán át hallgatták ki Neymart a nemierőszak-ügye miatt

A brazil sztár tagadja a vádakat.

Neymar tagadja a megerőszakolási vádakat és a nyomozók minden kérdésére teljeskörűen válaszolt – jelentette be Flavia Cristian Merlini államügyész a brazil futballsztár háromórás meghallgatása után.

Az igazság előbb vagy utóbb, de kiderül. Az egyetlen vágyam, hogy amilyen gyorsan lehet, túllegyünk ezen az ügyön

– nyilatkozott Neymar a Globo televíziónak.

A PSG játékosát egy nő azzal vádolta meg, hogy májusban Párizsban leitatta és megerőszakolta. Neymar ártatlansága bizonyítására nyilvánosságra hozta azokat az üzeneteket, amelyeket Instagramon váltott vele, ezzel viszont megsértette a nő privátszféráját.

Kiderült, mennyit kell kihagynia a sérült Neymarnak
A PSG sztárja a válogatottban szenvedett bokasérülést.

A hölgy egy vágott videót – itt látható – is közzétett az állítólagos erőszakról, és ügyvédje azt állította, a bizonyíték erejű teljes filmet a bíróságon mutatják be.

Előkerült egy videó az állítólagos Neymar-erőszakról
A rejtett kamerás vágott felvételt az áldozat készítette, aki a teljes filmet jövő héten mutatja be a Sao Pauló-i rendőrségen.

Ebben az ügyben a brazil rendőrség már korábban kihallgatta. Neymar jelenleg sérült, így nem vehet részt a brazil válogatottal a pénteken kezdődő Copa Americán.

Kiemelt kép: Suamy Beydoun / AGIF

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!