Nemzetközi foci sport

Vinícius Jr. csattanós választ adott a Ronaldo, Messi-kérdésre

Bölcs döntés a Real Madrid ifjú csillagától.

Naná, hogy Vinícius Júnior is megkapta a futball világát lassan másfél évtizede uraló kérdést: Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi?

A Real Madrid 18 esztendős brazil támadója így felelt a Fox Sport Brazilnak.

Nehéz kérdés, mivel egyikükkel sem játszottam egy csapatban, nem is tudok válaszolni rá. Én inkább Karim Benzemát választom. Nagyszerű futballista, aki mindig segít a pályán

– felelte Vinícius Júnior.

Kiemelt kép: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!