Nemzetközi foci sport

Újabb világsztárért indul harcba a Real Madrid

Sajtóhírek szerint Zidane meggyőzte a vezérkart, hogy szükség van Pogbára.

Noha Paul Pogba megszerzésének a hírek szerint szép számmal vannak (voltak?) ellenzői a Real Madrid vezérkarában, a madridi sajtó úgy értesült, Zinédine Zidane meggyőzte őket.

Vagyis a Marca szerint kijelenthető: a francia világbajnokért is harcba indulnak a „királyiak”. Emlékezhetünk rá, hogy Luka Jovics és Eden Hazard már a Realé – az El Chiringuito azt állítja, a szerb csatárt szerdán 13.00-kor, míg a belga csillagot csütörtök este nyolckor mutatják be a Santiago Bernabéuban.

Visszatérve Pogbára, a Manchester Unitednél pontosan tudják, hogy kincs van a kezükben, a Real Madridnak állítólag a 150 millió eurós „kikiáltási áron” kellene faragnia…

Kiemelt kép: Patrik STOLLARZ / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!