Nemzetközi foci sport

Nemzetek Ligája: Ronaldo mesterhármassal lőtte döntőbe Portugáliát

Svájc jól játszott, de csak büntetőből tudott betalálni.

Portugália hazai pályán fogadta a svájci válogatottat a Nemzetek Ligája elődöntőjében. Az első félidőben a svájciak előtt adódott több lehetőség, a kapufát is eltalálták, de Cristiano Ronaldo fantasztikus szabadrúgásgóljával a portugálok szerezték meg a vezetést.

Óriási fordulat Ronaldo nemierőszak-ügyében
A sztárt vádoló nő elállt a pertől.

A második félidő elején a videobíró vált főszereplővé: Bernardo Silvát buktatták az ötösön, ám a játékvezető egy egy perccel korábbi eseményt nézett vissza és büntetőt ítélt Svájc javára, amelyet Ricardo Rodríguez értékesített.

A svájciak jól játszottak, de nem tudták kihasználni a helyzeteiket. A hajrában Ronaldo még kétszer megvillant, így hazai pályán mesterhármassal lőtte a Nemzetek Ligája döntőjébe a portugál válogatottat.

Ronaldo második gólja:

Ronaldo, 3-1

Nemzetek Ligája, elődöntő

Portugália – Svájc 3-1 (1-0)
Gólszerzők: Ronaldo (25. – tizenegyesből, 88., 90.), illetve Rodríguez (57.)

Kiemelt kép: MIGUEL RIOPA / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!