Nemzetközi foci

Nem egyszerű a Real dolga: így áll most a Hazard-ügy

A Chelsea állítólag kellemetlen tárgyalópartner, százmillió feletti összeget kér a belga sztárért.

Spanyol és angol lapok is tényként kezelték: az Arsenal ellen 4-1-re megnyert Európa Liga-döntő volt Eden Hazard utolsó tétmeccse a Chelsea színeiben, a játékost pedig már akár ezen a héten bejelentheti új kenyéradója, a Real Madrid. Azonban a spanyol AS szerint még korántsem zárult le a transzfer: Hazard szerződése jövő nyárig érvényes, ezt pedig igyekeznek javukra fordítani a londoniak.

A lap azt írja, a Real ügyvezető igazgatója, José Ángel Sánchez jelenleg is Londonban tartózkodik, és az angol klub elöljáróival tárgyal. A belga HNL hozzáteszi, a Chelsea már két ajánlatot is visszadobott, ugyanis a klub egy bizonyos összeg alatt alatt nem szeretné elengedni az EL-döntőben is duplázó klasszisát. Az első, áprilisi madridi ajánlat kereken százmillió eurót tartalmazott, amire nemet mondtak, hétfőn pedig már egy százhúszmilliós ajánlatot dobtak vissza.

Az AS megjegyzi, a Madridnak továbbra is százmillió euró a felső határ, az erre „rádobott” húszas már egyéb kiegészítő prémium, ez viszont nem tetszik az angoloknak.

Kiemelt kép: Ozan Kose/AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik