Nemzetközi foci sport

Klopp nem hosszabbít a Liverpoollal, egyelőre 2022-ig tervez

Aztán állítólag szabadságra menne a friss Bajnokok Ligája-győztes szakvezető.

Az ESPNFC azt írja, Jürgen Klopp egyelőre nem kíván szerződést hosszabbítani az FC Liverpoollal. Jelenlegi szerződése 2022-ig szól a friss Bajnokok Ligája-győztes, Premier League-második klubnál, ezt követően pedig egy év szabadságra megy.

A lap hozzáteszi, a klubnál sem noszogatják az új szerződés miatt, de a források azt rebesgetik: a későbbiekben azért próbálkoznak majd, hogy maradásra bírják. Megjegyzik: Klopp már a 2018-as, Real Madrid ellen elveszített BL-döntő után is új szerződést kaphatott volna, azonban mivel ő nem jelezte hosszabbítási szándékát, ezért a klub elöljárói sem erőltették a dolgot.

Kiemelt kép: Giuseppe Maffia/NurPhoto/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!