Nemzetközi foci

Eladná Nagy Dominikot a klubja

A lengyel Przeglad Sportowy napilap hétfői cikkében azt írja, Nagy Dominikot eladná a Legia Varsó. A klub vezetősége rendkívül csalódott, amiért a csapatnak nem sikerült megvédenie a bajnoki címet és itt-ott arról is hallani, hogy pénzügyi problémát is jelenthet a végső helyezés – és persze az, hogy az Európa Liga selejtezőjében indulhat majd az egyesület a Bajnokok Ligája helyett.

Úgy fest az év végi mélyrepülés és az anyagi terhek miatt teljes átalakulás vár a Legiára, ennek esnek áldozatul a piacképes játékosok. Az egyik legjobbnak vélt játékost, Sebastian Szymanskit már eladta a klub 5,5 millió euróért és több futballistáját is aktívan árulja, így Nagy Dominikot is, akinek egyelőre nincs kérője.

Marek Saganowski, a csapat másodedzője is az újjáépítésről beszélt a közelmúltban, nagyon úgy fest, hogy drasztikus változásokat eszközölnek a varsóiak.

Nagy Dominik egyébként 2017 óta játszik a Legiában, az idei szezonban 30 meccsen játszott, ezalatt 5 gólt rúgott. A bajnokság vége felé zömmel csere volt, viszont rendre jól szállt be.

Olvasói sztorik