Nemzetközi foci

Könnyfacsaró, ahogy az egykori társak megemlékeztek Reyesről

Sergio Ramos, Cesc Fábregas és Thierry Henry is búcsúzik a csatártól.

Szombaton beszámoltunk a szomorú hírről, hogy közlekedési balesetben életét vesztette José Antonio Reyes, korábbi spanyol válogatott labdarúgó. A Sevillában, Arsenalban és Real Madridban is szereplő támadót az egész futballvilág gyászolja, jó barátja, a világ és Európa-bajnok Cesc Fábregas pedig szívfacsaró üzenetben búcsúzott a 35 éves focistától.

Szalah most nagyon szereti a videobírót
A Liverpool egyiptomi klasszisa boldog, amiért végig tudta játszani a döntőt.

Az első barátom voltál a foci világában. Amikor együtt voltunk a spanyol válogatottnál, mindig mínusz 10 fokra állítottad a légkondit, mert csak úgy tudtál aludni. Egy szerény srác voltál, aki mindig mosolygott, egy fantasztikus személyiség és kiváló focista.  Sosem felejtem el, amikor az első angliai karácsonyomat veled és a családoddal tölthettem, hiszen teljesen egyedül voltam tizenhat évesen. Sosem felejtem el a közös tenisz-focimeccseinket az edzések előtt és után. Mindig is a labdarúgás egyik legnagyobb tehetségének tartottalak, és nem tévedtem. Két nappal ezelőtt egy interjúban éppen rólad beszéltem. Mi volt ez? Egy jel, hogy sose felejtselek el? Hogyan is felejthetnélek el, sosem felejtünk el. Mindig a szívünkben maradsz. Nyugodj békében, Jose Antonio Reyes. Nagyon szeretlek!

– üzente Fabregas, aki mellett számos korábbi játszótárs, edző és klub is megemlékezett Reyesről.

Le vagyok sújtva a hírektől. Csodálatos játékos, szuper csapattárs és kivételes személy volt. Erőt és kitartást kívánok a családnak és a barátoknak ebben a nehéz időben. 

– írta Thierry Henry.

Összetörve. Megsemmisülve. Nem találom a szavakat. Minden szeretetem a családé. Mindig emlékezni fogunk Rád barátom, testvérem!

– írta a Twitteren a Real Madrid csapatkapitánya, Sergio Ramos.

Kiemelt kép: Jorge Guerrero / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik