Nemzetközi foci bajnokok ligája

Jürgen Klopp elárulta, mit ivott a BL-győzelem után

„Általában 20 perccel a mérkőzés után már félig részeg vagyok.”

Megírtuk: a Liverpool nyerte a Bajnokok Ligája 2018–2019-es szezonját azt követően, hogy a sorozat szombat esti madridi fináléjában 2-0-ra legyőzte a Tottenham Hotspur együttesét.

Az angol házidöntő első gólját az egyiptomi Mohamed Szalah szerezte már a második percben, miután a szlovén Damir Skomina játékvezető 25 másodperc elteltével kezezés miatt büntetőt ítélt. A végeredményt a 87. percben a belga Divock Origi állította be.

Tangában a pályára futó nő lett a BL-döntő sztárja
Hatalmas tapsot kapott a Tottenham-tábortól.

Annyira boldog vagyok a srácok, a szurkolók és a családom miatt. Szenvedtek értem, mindenkinél jobban megérdemlik ezt a sikert. Láttatok már ilyen csapatot, akik üres tankkal is küzdenek tovább? Olyan kapusunk van aki miatt a legnehezebb dolgok is könnyűnek tűnnek. Ez professzionális, karrierünk legjobb estéje. Eltartott egy ideig, fontos a fejlődésünk szempontjából. Ez a győzelem óriási segítség lesz és most folytatnunk kell. A tulajdonosok sose raktak ránk nyomást. Általában 20 perccel a mérkőzés után már félig részeg vagyok, de most csak vizünk van

– nyilatkozta a keresztlabda.hu fordításában Jürgen Klopp, a Liverpool menendzsere a Bajnokok Ligája-győzelem után a BT Sportnak.

A Liverpool története során hatodik alkalommal hódította el a legrangosabb európai trófeát.

Kiemelt kép: AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik