Nemzetközi foci bajnokok ligája

Elképesztő dolgok derültek ki a BL-döntőre beszaladó félmeztelen nőről

„Az ott az én csajom” – üvöltötte büszkén Kinsey Wolanski párja. Bemutatjuk a teljes sztorit.

Van az angolban egy kifejezés arra, amikor valaki egy sporteseményen beszalad a pályára, ez a „pitch invasion”. Ennek általában az a célja, hogy a figyelmet magára irányítsa az illető.

Akkora sikerrel senki nem járt még ilyen akció során, mint Kinsey Wolanski, aki a Tottenham és a Liverpool BL-döntőjében első félidejében használta ki a biztonsági emberek figyelmetlenségét. Csak az Instagram-oldalán kevesebb mint 400 ezerről indulva már 2 millió követőnél tart a megmozdulásának köszönhetően.

Kiderült, kicsoda a BL-döntőn pályára szaladó félpucér nő
Kinsey Wolanski korábban is szerette mutogatni magát.

Persze nem teljesen szokatlan a cselekménysor, Magyarországon például már 2003-ban megcsinálták: akkor egy szépségverseny két indulója azt hitte, élőben közvetítik a Vasas és a Honvéd meccsét a vízilabda OB I döntőjében, és úgy akartak szavazatokat szerezni, hogy nevükkel és telefonszámukkal a félmeztelen testükön beugranak a vízbe. A rendőrök végül elvitték őket.

Ugyanezt csinálta meg Madridban szombat este Kinsey Wolanski, aki falatnyi ruháján – amely alul gyakorlatilag semmit nem takart, így a nemzetközi sajtóban több helyen is félmeztelen akciót emlegetnek – a Vitaly Uncensored feliratot viselte. Ennél jobb reklámot el sem lehetett volna képzelni, azóta az egyik legtrendibb keresés erre irányul az interneten…

A hölgy egyébként Vitaly Zdorovetskiy barátnője egy bő éve, a Vitaly Uncensored feliratban az első szó az ő nevét jelenti. A férfi orosz-amerikai korábbi pornószínész és közel 10 millió feliratkozóval rendelkező YouTuber, aki VitalyzdTv néven alkot a videós megosztón.

Ő is megcsinálta a pitch invasiont, amikor a 2014-es vb-döntőre szaladt be, akkor épp egy másik ötletét – és egyben a biztonságiakat – futtatta meg. Emiatt kitiltották az összes európai stadionból, mégis bejutott Madridba, ahol a lelátón „Az ott az én kib*szott csajom” kiáltással ünnepelte barátnője sikerét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

STREAKING THE CHAMPIONS LEAGUE! Life is for living, do crazy things that you will remember forever 😈

Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) által megosztott bejegyzés, Jún 1., 2019, időpont: 4:43 (PDT időzóna szerint)

És hogy mit reklámoztak? Egy új, korhatáros projektet, ami tulajdonképpen pornó, csak becsomagolva. A Vitaly Uncensored honlapjának lényege, hogy egy regisztrációs díj után a BL-döntőhöz hasonló akciókat lehet megnézni, ahol pucér nők és férfiak nyilvános helyen viccelődnek, szabályok nélkül.

Íme a pár, nagy nagy szerelemben:

Kiemelt kép: AFP

Olvasói sztorik