Nemzetközi foci

Ünneplés közben elhagyta az alsóját a feljutó csapat játékosa

Meglehetősen szürreális bejegyzést tett közzé az Union Berlin játékosa, Christopher Trimmel. Ahogyan arról beszámoltunk, a fővárosi csapat története során először feljutott a Bundesligába, miután idegenben lőtt több góllal legyőzte a Stuttgartot a rájátszásban.

A vérüket adták, a stadiont építették és most kaptak egy Bundesliga-csapatot
Hosszú évek hányattatása után hétfő este, történelme során először, az Union Berlin feljutott a Bundesligába. A keletnémet éra kultikus csapatának olyan szurkolói vannak, mint senki másnak.

Már a lefújás után hatalmas ünneplés vette kezdetét, de a jelek szerint a futballisták is hatalmasat dajdajoztak, ugyanis Trimmel elhagyta a boxeralsóját. Erről ő maga számolt be, ugyanis Instagram-oldalán kért segítséget, hogy megtalálja.

2019 május 27-én eltűnt az alsónadrágom. Utoljára az öltözőben láttam a meccs után, piros színű, fehér felirattal, ahogy a képen is látható

– áll az osztrák focista bejegyzésében, amelyből az is kiderül, hogy az a szerencsehozó alsója.

A jótett jutalma egyébként nem marad el, egy rekesz sört ajánl annak a személynek, aki segíteni tud előkeríteni a kabala fehérneműt. Arra persze nem tért ki Trimmel, hogyan eshetett meg vele ez a csúfság, de mi történt volna akkor, ha a németek is sztriptíztáncossal ünnepelnek, mint a katalán Club Esportiu Llancá?!

Kérdés, ha valamelyik rajongó csente el, egy rekesz sörért cserébe visszaadja-e az ereklyét?

Kiemelt kép: Simon Hofmann/Bongarts/Getty Images

Olvasói sztorik