Nemzetközi foci

Sergio Ramos bejelentette, a Realból akar nyugdíjba menni

Felsorakozott a teljes spanyol média.

Ahogy arról a hét elején beszámoltunk, Sergio Ramos állítólag arra kérte Florentino Pérez klubelnököt, engedje el, ugyanis meglehetősen zsíros ajánlatot kapott az egyik kínai együttestől.

A Real Madrid első embere később megerősítette, leült tárgyalni a 33 esztendős futballistával, ám nem adott neki „szabadkártyát”. A 2005 óta a madridiakat erősítő Ramost még két évig szerződés köti a Realhoz, ugyanakkor sajtóhírek szerint a Bajnokok Ligája-fiaskó után igencsak megromlott a viszonya Pérezzel.

Sergio Ramos csütörtök délután rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, esze ágában sincs elhagyni a Realt, minden vágya, hogy a karrierje végéig a klub alkalmazásában maradjon. A futballista nyomatékosította, semmi baja az elnökkel, a tizenöt nap múlva esedékes esküvőjén szeretné megölelni. A játékos hozzátette, elégedett a fizetésével, és minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy a katasztrofális évad után újra erős Real Madrid épüljön.

A spanyol szupersztár iránt korábban a Juventus, a Liverpool és a Manchester United is érdeklődött – a védő évi 12.5 millió eurót keres Madridban, a kivásárlási ára pedig csillagászati, nyolcszáz millió.

Kiemelt kép: AFP / GABRIEL BOUYS

Olvasói sztorik