Nemzetközi foci

Ráfázott a 14 éves focista, aki letolta a gatyáját és szexuális ajánlatot tett a játékvezetőnőnek

Mit érdemel az a focista, aki 14 évesen a meccsén a gatyáját lehúzva szexuális ajánlatokat tesz a női játékvezetőnek?

A válasz: 1 éves eltiltást.

Legalábbis Olaszországban ennyi járt annak a fiatal focistának, aki meglehetősen bunkón viselkedett Giulia Nicastróval szemben a Treporti-Miranese utánpótlásmeccsen. A játékvezetőt már a szülők is folyamatosan bombázták a szexista beszólásaikkal, de a suttyósági különdíjat az egyik játékos vitte el.

A Treporti focistája valamiért úgy gondolta, jó ötlet, ha egy csapata ellen megítélt szöglet előtt letolja a gatyáját és szexuális felhívást intéz a 22 éves Nicastro felé.

Lássuk, elég bátor vagy-e, hogy kiállíts ezért!

– arcoskodott tovább a hormontúltengésben szenvedő tinédzser, de a bíró nem volt szívbajos, simán kiszórta. Persze ez csak olaj volt a tűzre, a Treporti-játékosok szülei folytatták a szidalmakat, ők ráadásul a büntetést is megúszták.

A kiállított focista viszont megfelezheti az eltiltását, ha elvégez egy átnevelő, terápiás tanfolyamot. Bár közel sem biztos, hogy megkapja az engedményt, mivel Gabriele Gravina, az olasz szövetség elnöke azt mondta, elfogadhatatlan, ami történt, és a maga részéről érvényben tartaná az egyéves eltiltást.

Az Instagram-oldalán meglehetősen aktív Nicastrónak egyébként a Palermo játékosa, Stefano Moreo a barátja.

Olvasói sztorik