Nemzetközi foci bajnokok ligája

Szalah elárulta a liverpooli BL-diadal titkát

A győztes gól nem csak álom.

Mohamed Szalah, a Liverpool labdarúgója a Bajnokok Ligája szombati döntőjével (Madrid, 21.00, tv: M4 Sport) kapcsolatban abban bízik, hogy a vesztes tavalyi fináléhoz képest ezúttal több a tapasztalatuk.

A liverpooliak gólerős alapembere felidézte: egymást követő második évben játszhatnak BL-döntőt, miután tavaly elbuktak a Real Madriddal szemben – írja az MTI.

Éveken át pszichiátriák vécéit takarította a Honvéd új edzője
Igazán kalandos életutat járt be az olasz Giuseppe Sannino.

Minden jobban alakul körülöttünk és több tapasztalattal is rendelkezünk, mint legutóbb. Bízom a győzelmünkben, ugyanakkor ez a döntő, és az ellenfél sem tűnik túl könnyűnek. Sőt, kifejezetten kemény, mert szintén angol klubcsapat

– mondta újságíróknak a 26 éves egyiptomi labdarúgó.

A támadó a tavalyi, kijevi finálé miatt nemcsak azért lehet szomorú, mert a Liverpool 3–1-re kikapott a spanyol csapattól. Szalah a mérkőzés első félidejében (0–0-s állásnál) ütközött Sergio Ramosszal, aki földre vitte őt. A Liverpool támadója megsérült, és a 31. percben le kellett cserélni. Szalah így csapata sikere mellett abban is bízik, hogy ezúttal sérülésmentesen végig a pályán lehet, sőt, még gólt is lő.

Nagyon izgatott vagyok. A győztes gól nem csak álom, bízom benne, hogy valósággá válik, és sikerül betalálnom

– nyilatkozta a játékos.

Kiemelt kép: Mike Hewitt/Getty Images

Olvasói sztorik