Nemzetközi foci sport

Neymar a saját helikopterével érkezett meg a brazil válogatotthoz

A fekete járművet 13 millió euróért vette a brazil zseni.

A PSG brazil szupersztárja, Neymar stílusosan, saját helikopterével érkezett meg a válogatott edzőtáborába. A Mercedes Benz által gyártott jármű közel 14 méter hosszú, az ára pedig 13 millió euró, azaz mintegy 4 milliárd forint. A helikopter teljesen fekete, lesötétített és fehér betűkkel olvasható rajta a focista monogramja. Neymarnak egyébként privát repülőgépe is van, amely 12 millió euróba került.

Sergio Ramos arra kérte a Real Madrid elnökét, hogy engedje el
Kínába csábítják a spanyol világbajnokot.

Mint ismert, a brazil válogatott a hazai rendezésű Copa Americára készül, amelyen ezúttal nem Neymar lesz a selecao csapatkapitánya. Tite szövetségi kapitány állítólag inkább a tavalyi világbajnokságról sérülés miatt lemaradó Dani Alvest választotta.

Kiemelt kép: Mauro PIMENTEL / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!