Nemzetközi foci sport

Kilenc hónapon belül a második klub tette ki Thomas Dollt

Megvan a Hannover új edzője.

Tavaly augusztusban a Ferencváros, most a Hannover köszönt el Thomas Dolltól, akinek a helyét Mirko Slomka veszi át a Bundesliga élvonalától búcsúzó együttesnél.

A német klub a hivatalos oldalán adta hírül, hogy edzőt vált, és megválik az idén januárban kinevezett Dolltól. Megvan az új sportigazgató is: ezt a posztot a Hannover korábbi futballistája, Jan Schlaudraff tölti be. Az első osztályban 5-6-23-as győzelmi mutatóval záró csapat kedd délután tart sajtótájékoztatót.

Kiemelt kép: TF-Images/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!