Nemzetközi foci sport

Válogatott középpályást igazolt a Borussia Dortmund

Thorgan Hazard a Bundesligán belül váltott csapatot.

Hivatalos honlapján jelentette be a Borussia Dortmund, hogy leigazolta Thorgan Hazardot. A Borussia Mönchengladbach labdarúgócsapatától érkező középpályás, öt évre szoló szerződést írt alá.

Eden Hazardnak 26 éves öccse 182 tétmérkőzésen 46 gólt szerzett és 44 gólpasszt adott a előző csapata színeiben. Ezt a parádés statisztikát 2014 óta hozta össze.

Hazard 21-szeres válogatott, sajtóhírek szerinte 30 millió eurót fizettek érte.

Kiemelt fotó: bvb.de

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!