Nemzetközi foci sport

Gyász: tizenöt évesen elhunyt az Inter korábbi játékosa

Évek óta súlyos betegséggel küzdött.

Az olasz Inter hivatalos oldalán tájékoztatott, hogy mindössze 15 éves korában elhunyt a klub korábbi ifijátékosa, Maicol Lentini.

Két manchesteri ajánlata is van Iscónak
De a versenyfutásba még a PSG is beleszólhat.

A fiatal focista évek óta súlyos betegséggel küzdött, és bár úgy látszott, hogy javul az állapota, végül elveszítette a harcot a kór ellen. Lentininek 2017-ben kellett abbahagynia a labdarúgást, az Inter-drukkerek ezt követően molinóval üzentek, illetve Icardi is viselt olyan csapatkapitányi karszalagot, amelyen a “Ne add fel Maicol” felirat szerepelt.

Kiemelt kép: ilgiornale.it

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!