Nemzetközi foci sport

A Chelsea bemutatta új sztárigazolását

Christian Pulisic a Dortmundtól érkezett.

A Chelsea már januárban bejelentette, hogy 64 millió euróért szerződtette a Borussia Dortmund amerikai válogatott szélsőjét, Christian Pulisicet. A 20 éves sztár a tavasszal kölcsönben még a BVB-ben szerepelt, de a szezon végeztével már nem volt akadálya, hogy Pulisicet hivatalosan is bemutassa a Chelsea.

Sokk: súlyos betegségéről vallott Casillas felesége
Rosszindulatú daganat miatt már meg is műtötték.

A főként jobb szélen bevethető játékos 2024-ig írt alá a Stamford Bridge-n és elmondta, nagyszerű éveket töltött a Dortmundnál, de gyerekként mindig arról álmodott, hogy a Premier League-ben futballozzon, a foci legnagyobb színpadán.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!