Nemzetközi foci sport

Kovac nem marad a Bayern élén, holland edző váltja?

Nem elégedettek a bajnoki címért harcoló bajorok vezetőedzőjével Münchenben.

A Bayern Münchennel bajnoki címre hajtó Niko Kovac egy szezon után távozhat a klub éléről – állítja a Goal.com és a SPOX. A német bajnokságot egy fordulóval a vége előtt két ponttal vezető együttes elöljárói ugyanis nem elégedettek a csapat idei teljesítményével, ráadásul a hírek szerint a játékosokkal sem felhőtlen a viszonya – emiatt más szakvezetővel képzelik el a jövőt.

Mint ismert, a Bayern a Borussia Dortmunddal vív nagy harcot a német bajnoki címért, míg a Német Kupa-döntőben a Gulácsi Péter és Willi Orbán fémjelezte RB Leipziggel találkozik május 25-én. A Bajnokok Ligájában azonban már a nyolcaddöntőben elvérzett: a Liverpool a müncheni 3-1-es sikerével múlta felül.

Utódjaként a korábban a klubnál már szintén megforduló Mark van Bommel neve merült fel, aki jelenleg a PSV-nél és a holland válogatottnál dolgozik, illetve emlegetik az Ajaxszal remek szezont produkáló Erik ten Hagot is.

Kiemelt kép: Jan Woitas/dpa-Zentralbild/dpa/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!